SOITA JA KYSY LISÄÄ: 010 574 9960 tai tee työtilaus verkossa >>>

Ilvis Inventaario™ paljastaa kiinteistösi LVISA-tekniikan tilan

Tiedätkö, mitä laitteita kiinteistösi ilmanvaihto-, lämmitys-, viilennys-, valaistus- tai hälytysjärjestelmiin tarkalleen ottaen kuuluu? Entä tiedätkö, missä kunnossa ne kaikki ovat?

Jos et tiedä, joudut hoitamaan kiinteistöäsi käytännössä sokkona. Hallinta sekä huolto- ja korjaustarpeiden arviointi ja aikataulutus on mahdotonta ilman tarkkaa tietoa laitteistosta ja sen kunnosta. Riskinä tietysti on sekin, että jonkin unohtuneen laitteen huolto jää tekemättä ja sen seurauksena syntyy isompia vaurioita muullekin tekniikalle.

Onneksi apu on lähellä: Ilvis Inventaario™ ratkaisee tilanteen.

Ilvis inventaario™ käy läpi kiinteistösi LVISA-tekniikan kolmesta näkökulmasta.

  • Mitä kaikkia laitteita on käytössä.
  • Missä kunnossa laitteet ovat.
  • Onko jokin vehje ylimääräinen, epäsopiva tai puuttuuko jotakin olennaista.

Inventaarion loppuraporttina saat selkeä luettelon laitteista, niiden kunnosta ja huoltotarpeista sekä arvion jäljellä olevasta käyttöiästä.

Teiltä inventaario vie aikaa parhaassa tapauksessa vain tunnin verran, eli sen, minkä loppuraportin läpikäynti kestää. Toki on aina hyötyä, jos joku teiltä pystyy olemaan inventaariokierroksella mukana.

Inventaarion hinta on vain 297 €. Monissa tapauksissa pelkkä inventaario on tuonut jo tuon verran säästöjä, kun olemme huomanneet helppoja ja nopeita parannuskohteita.

Mikäli sinulta tai keneltäkään muultakaan talossa ei löydy tarkkaa tietoa kiinteistösi LVISA-tekniikasta, kannattaa tilata meidät saman tien paikalle. Inventoimme LVISA-kalustosi ripeästi ja tarkasti ja pääset suunnittelemaan jatkoa realistiselta pohjalta.

Tuotevalikoimassamme mm.

Belimo
Thermokon

Yhteystiedot

 

Iisalmen LVI-säätö Oy
Kyllikinkatu 4
74100 IISALMI

Vaihdepuhelin: 010 574 9960 (24h)
Myynti: 045 137 1619
Huoltotyötilaukset: 045 137 1619
Sähkötyötilaukset: 050 306 9565
Automaatioprojektit: 045 137 1619
info@ilvis.fi
Tietosuojaseloste

Seuraa meitä somessa:
   

 

Tee työtilaus tai jätä yhteydenottopyyntö!

Tehokkain tapa tilata meidät apuun, on tehdä työtilaus suoraan verkossa. Pääset tekemään sen klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa meille, jätä toki yhteydenottopyyntö.