SOITA JA KYSY LISÄÄ: 010 574 9960 tai tee työtilaus verkossa >>>
Lametal kiinteistö

”Tällä kokemuksella ja tuloksilla meillä on kaikki syyt suositella Ilvistä.”

Genelec, Iisalmi

Genelec Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa aktiivikaiutinjärjestelmiä äänentoistoalan ammattilaisille ja harrastajille kuin myös AV-asennuksille. Yrityksen tuotteita käytetään vaativissa äänituotannoissa eri puolella maailmaa ja 80% tuotannosta menee vientiin. Yritys on perustettu vuonna 1978. Tehdasta on laajennettu viisi kertaa, viimeisin valmistui marraskuussa 2019. Ilvis oli mukana laajennuksen kiinteistötekniikan suunnittelussa ja toteutuksessa alusta alkaen.

– Tällä saavutimme hyvän lopputuloksen sekä mahdollisten virheiden tai puutteiden minimoinnin, kertaa Genelecillä pian 34 vuotta työskennellyt Pekka Nissinen.

– Uusin laajennus on kiinteistötekniikan ja automaation osalta Oskarin käsialaa, samoin tehtaan vanha osa, joka on myös liitetty ohjauskeskukseen. Tällä hetkellä meillä on kaksi kiinteistöautomaatiovalvontakeskusta, joista kummastakin voi nähdä koko järjestelmän toimivuuden. Lisäksi nämä ovat etäohjattavissa ilmanvaihdon, lämmityksen, jäähdytyksen, viikko-ohjelmien, valaistuksen ynnä muiden säätöjen muokkaamiseen.

Genelecillä on nyt yli 8000 neliötä jakautuen tuotanto-, varasto-, toimisto-, kokous ja vierastiloihin Iisalmessa. Nissinen sanoo neliömäärän kahdeksankertaistuneen hänen uransa aikana. Uudessa, vastavalmistuneessa logistiikkakeskuksessa on korkea varasto, josta tarvittavat osat keräilyn kautta toimitaan työpisteille tuotannon puolelle. Tuotannon puolelta valmiit kaiuttimet tulevat takaisin logistiikkakeskuksen lähettämöön.

 

Paikallisuudella painoarvoa

Genelecin kiinteistövalvomo on nyt nykyaikainen ja etäluettavissa. Nissisen mukaan toimijan paikallisuudelle on ymmärrettävä antaa arvoa. Se on osa Genelec:n toimintaperiaatteita, jotka pohjautuvat kestäväkehitykseen, tuotteen ja toiminnan laatuun sekä yhteiskunnalliseen vastuuseen.

– Jos vaikka jokin osa valvomosta tai mistä tahansa kiinteistön laitteesta vikaantuu, sitä on mahdoton korjata tulematta paikanpäälle. Tämä voi pahimmillaan aiheuttaa tuotantokatkoksen, tässä kohtaa paikallisuudella on hyvinkin korkea painoarvo.

Nissinen toteaa, että toimijaa valittaessa kokemuksen ja asiantuntijuuden lisäksi oli myös tärkeää yhteistyön sujuvuus ja helppous, työnlaatu, kestäväkehitys sekä ymmärrys toimintamme tarpeista. Ilviksen kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosia. Varsinaisesti yhteistyö alkoi jo 90-luvun puolivälistä Oskarin isän myötä, joten kokemusta toimivasta yhteistyöstä on kertynyt paljon korjaus ja kehityskohteiden muodossa. Kysymykseen jatkuuko yhteistyö edelleen Ilviksen kanssa, Nissinen vastaa ytimekkäästi:

  Tällä kokemuksella ja lopputuloksilla, mikä meillä tällä hetkellä on, meillä on kaikki syyt jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme sekä suositella yhtieistyökumppanimme palvelua myös muille.

Yhteystiedot

 

Iisalmen LVI-säätö Oy
Kyllikinkatu 4
74100 IISALMI

Vaihdepuhelin: 010 574 9960 (24h)
Myynti: 045 137 1619
Huoltotyötilaukset: 045 137 1619
Sähkötyötilaukset: 050 306 9565
Automaatioprojektit: 045 137 1619
info@ilvis.fi
Tietosuojaseloste

Seuraa meitä somessa:
   

 

Tee työtilaus tai jätä yhteydenottopyyntö!

Tehokkain tapa tilata meidät apuun, on tehdä työtilaus suoraan verkossa. Pääset tekemään sen klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa meille, jätä toki yhteydenottopyyntö.